fbpx

Quotes voor motivatie

Search
Close this search box.

"Het basisprincipe om je doel te bereiken is te begrijpen dat je zo ver gaat als je kunt zien en als je er bent, zul je altijd verder kunnen zien."

- Zig Ziglar

Quote van Zig Ziglar : Het basisprincipe om je doel te bereiken is

Download quote als achtergrond

"The basic goal-reaching principle is to understand that you go as far as you can see, and when you get there you will always be able to see farther."

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Motivatie quotes door Zig Ziglar

De citaten van Zig Ziglar (1926-2012) typeren zijn filosofie. Zig Ziglar heeft zijn leven gewijd aan het helpen van anderen om alles uit het leven te halen wat ze willen. Hij wordt gezien als een van de grootste motivators, leraren en succesmentoren in de geschiedenis. Zijn boodschap maakte een positief verschil in miljoenen levens over de hele wereld.

Zijn eerste boek, See You At the Top, verscheen in 1974. Tot 2012 publiceerde hij nog 31 boeken, waarvan er vele op de bestsellerlijsten stonden.

Meer informatie over Zig Ziglar vind je op Ziglar.com.

Meer quotes over Ambitie

Ambitie aangedreven door compassie

Ambitie, aangedreven door compassie, wijsheid en integriteit, is een krachtige en positieve kracht die de raderen van het bedrijfsleven zal doen draaien en de deuren van kansen zal openen voor jou en talloze anderen.

Bekijk quote »