fbpx

Quotes voor motivatie

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Home | Zig Ziglar | Ambitie | Disciplineer jezelf om de d…

"Disciplineer jezelf om de dingen te doen die je moet doen, wanneer je ze moet doen. De dag zal komen dat je de dingen kunt doen die je wilt doen, wanneer je ze wilt doen!"

- Zig Ziglar

Quote van Zig Ziglar : Disciplineer jezelf om de dingen te doen die je moet doen

Download quote als achtergrond

"Discipline yourself to do the things you need to do when you need to do them, and the day will come when you will be able to do the things you want to do when you want to do them!"

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Motivatie quotes door Zig Ziglar

De citaten van Zig Ziglar (1926-2012) typeren zijn filosofie. Zig Ziglar heeft zijn leven gewijd aan het helpen van anderen om alles uit het leven te halen wat ze willen. Hij wordt gezien als een van de grootste motivators, leraren en succesmentoren in de geschiedenis. Zijn boodschap maakte een positief verschil in miljoenen levens over de hele wereld.

Zijn eerste boek, See You At the Top, verscheen in 1974. Tot 2012 publiceerde hij nog 31 boeken, waarvan er vele op de bestsellerlijsten stonden.

Meer informatie over Zig Ziglar vind je op Ziglar.com.

Meer quotes over Ambitie

Ambitie aangedreven door compassie

Ambitie, aangedreven door compassie, wijsheid en integriteit, is een krachtige en positieve kracht die de raderen van het bedrijfsleven zal doen draaien en de deuren van kansen zal openen voor jou en talloze anderen.

Bekijk quote »