fbpx

Quotes voor motivatie

Search
Close this search box.

"Als levensstandaard je belangrijkste doelstelling is, verbetert de kwaliteit van leven bijna nooit, maar als kwaliteit van leven je belangrijkste doelstelling is, verbetert je levensstandaard bijna altijd."

- Zig Ziglar

Quote van Zig Ziglar : Als levensstandaard je belangrijkste doelstelling is verbetert de kwaliteit van leven bijna nooit

Download quote als achtergrond

"If standard of living is your major objective, quality of life almost never improves, but if quality of life is your number one objective, your standard of living almost always improves."

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Motivatie quotes door Zig Ziglar

De citaten van Zig Ziglar (1926-2012) typeren zijn filosofie. Zig Ziglar heeft zijn leven gewijd aan het helpen van anderen om alles uit het leven te halen wat ze willen. Hij wordt gezien als een van de grootste motivators, leraren en succesmentoren in de geschiedenis. Zijn boodschap maakte een positief verschil in miljoenen levens over de hele wereld.

Zijn eerste boek, See You At the Top, verscheen in 1974. Tot 2012 publiceerde hij nog 31 boeken, waarvan er vele op de bestsellerlijsten stonden.

Meer informatie over Zig Ziglar vind je op Ziglar.com.

Meer quotes over Integriteit

Als ik mezelf de discipline opleg om goed te eten

Als ik mezelf de discipline opleg om goed te eten, moreel te leven, regelmatig te sporten, geestelijk en spiritueel te groeien en geen drugs of alcohol te gebruiken, heb ik mezelf de vrijheid gegeven om op mijn best te zijn, op mijn best te presteren en alle beloningen te oogsten die daarbij horen.

Bekijk quote »