fbpx

Quotes voor motivatie

Search
Close this search box.

"Als ik mezelf de discipline opleg om goed te eten, moreel te leven, regelmatig te sporten, geestelijk en spiritueel te groeien en geen drugs of alcohol te gebruiken, heb ik mezelf de vrijheid gegeven om op mijn best te zijn, op mijn best te presteren en alle beloningen te oogsten die daarbij horen."

- Zig Ziglar

Quote van Zig Ziglar : Als ik mezelf de discipline opleg om goed te eten

Download quote als achtergrond

"When I discipline myself to eat properly, live morally, exercise regularly, grow mentally and spiritually, and not put any drugs or alcohol in my body, I have given myself the freedom to be at my best, perform at my best, and reap all the rewards that go along with it."

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Motivatie quotes door Zig Ziglar

De citaten van Zig Ziglar (1926-2012) typeren zijn filosofie. Zig Ziglar heeft zijn leven gewijd aan het helpen van anderen om alles uit het leven te halen wat ze willen. Hij wordt gezien als een van de grootste motivators, leraren en succesmentoren in de geschiedenis. Zijn boodschap maakte een positief verschil in miljoenen levens over de hele wereld.

Zijn eerste boek, See You At the Top, verscheen in 1974. Tot 2012 publiceerde hij nog 31 boeken, waarvan er vele op de bestsellerlijsten stonden.

Meer informatie over Zig Ziglar vind je op Ziglar.com.

Meer quotes over Integriteit